30.png

reina capelli

Reina Cappelli is psychologe en heeft zowel een universitaire opleiding Klinische Psychologie (BSc, MSc) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, als een HBO opleiding Pastorale Counseling (BA) aan Northpoint Bible College in de Verenigde Staten afgerond.

Bij haar werk als psycholoog kijkt zij graag naar hoe iemand in het geheel in elkaar steekt; niet alleen naar zwakke plekken of problematische situaties, maar vooral ook naar de sterke kanten van een persoon en mogelijkheden in een situatie. Dit werkt motiverender voor de cliënt, en zorgt er niet alleen voor dat klachten minder worden of weggaan, maar ook dat iemand zichzelf op een nieuwe manier leert zien en verder ontwikkelt. Qua soorten behandeling hanteert en combineert zij onder andere cognitieve gedragstherapie, krachtgerichte therapie en oplossingsgerichte therapie.

Reina is getrouwd, heeft drie kinderen en woont, kerkt en werkt in de Kop van Noord-Holland. Zij is onder andere lid van het NIP, het Nederlands Instituut voor Psychologen.